Freza pentru maontalul ascuns al diblutilor Ejot STR U reprezinta cel mai sigur si durabil montaj al diblurilor la vata sau polistiren. Montajul se face prin comprimarea tijei diblului din poliamida untre "ciuperca diblului" si varful diblului.  Daca diblul nu este fixat, nu este tras in interior. Cand diblul este tras in interior, carota, cutiul frezei, taie in jurul ciupercii diblului termosistemul, pentru a nu periclita fisarea intregii placi si planeitatea termosistemului. Dupa fixarea diblului, acesta este acoperit de o rondea din vata sau polistiren.

Sunt aplicatori care prefera sa acopere, la termosistemul din vata minerala, diblul cu rondele din polistiren si la ptermosistemul din polistiren pun rondele din vata. Ideea este foarte benefica atat pentru aplicator cat si pentru beneficiar, deoarece ambii obeserva cu usurinta unde au fost montate diblurile ascunse si unde nu. Astfel, recomandam acest tip de montaj.

Din momentul in care diblul este acoperit cu izolatie si nu mai are legatura cu exteriorul termosistemului, aici nu mai apar punti termice - nu se mai pierde energie termica.

Un xemplu despre montajul si fixarea dibului STR U Ejot, il gasiti pe link-ul de mai jos care este sugestiv:

https://www.youtube.com/watch?v=oqpUUXRgnw4

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Freza montaj dibluri Ejot STR U

  • Product Code: 1
  • Availability: In Stock
  • 450.00 lei