Pistol pulsa cu gaz de la Spit P40E, este dedicat fixarii clemelor si accesoriilor pentru instalatiile electrice si sanitare, la posarea traseelor de cabluri pe plansee cu sufe textile sau benzi metalice, dar poate si utilizat la fel de bine la fixarea de profile pentru rigips, OSB si alte materiale pe beton sau structuri metalice subtiri de 3-4 mm grosime. Cuiele pentru metal si beton extra dur HC6, intra si in metal mai gros de 5-6 mm, raman in acesta fara sa il perforeze, dar fixarea este foarte ok.

Pistolul Pulsa P40E, este solutia cea mai simpla si rapida pentru fixarea directa a diverselor elemente de constructie pe pereti sau plansee. Fara cabluri, nu necesita alimentare la curent electric sau aer compimat, este complet independent.

Pistolul SPIT PULSA P40E are o protectie excelenta la praf, o buna ventilatie si racire = trei ingrediente esentiale pentru o eficienta maxima a sculei si o durata de viata mai lunga.
Pistolul Spit are magazia protejata la praf, iar impreuna cu filtrul de aer ofera o protectie completa la moloz.

Cu adaptorul E Lift, pistolul PULSA P40E, poate fi utilizat de jos fara a fi necesara urcarea pe scara pentru fiecare clema de fixare a tuburilor electrice pe plafoane.

Pretul este cu TVA, transportul este GRATUIT, consultanta in stabilirea tipul de cuie si utilizarea lui inclusa, garantie 2 ani si post garantie in Romania. Avem piese de schimb noi si asiguram service post garantie.

La 30 de mii de cuie primiti pistolul Spit pulsa P40E sau pistolul Spit pulsa P40P GRATIS

La 50 de mii de cuie primiti pistolul Spit pulsa P40 sau pistolul Spit pulsa P40E GRATIS si 10% reducere la pretul cuielor pentru beton sau metal.

Sant varianta mai noua a pistoalelor spit pulsa p800.

Piteti viziona modul de lucru cu pistoalele Pulsa de la Spit P800 si Spit 800E pe :

https://www.youtube.com/watch?v=9zGvqDHOzOk

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Pistol Spit pulsa cu gaz P40E

  • Product Code: 1
  • Availability: In Stock
  • 6,500.00 lei


Tags: Spit p40E