Pistol pulsa cu gaz de la Spit P800 este dedicat fixarii de profile pentru rigips, OSB si alte materiale pe beton sau structuri metalice subtiri de 3-4 mm grosime. Incepand cu 2021, acesta a fost inlocuit cu noua generatie de pistoale spit Pulsa P40, care sant aproape identice, dar au multe din proprietati imbunatatite. Bateria tine la 3500 de trageri la fiecare incarcare fata de 3000 ca la pulsa P800. Cuiele pentru metal si beton extra dur HC6, intra si in metal mai gros de 5-6 mm, raman in acesta fara sa il perforeze, dar fixarea este foarte ok.

Pistolul Pulsa P40 este solutia cea mai simpla si rapida pentru fixarea directa a diverselor elemente de constructie pe pereti sau plansee. Fara cabluri, nu necesita alimentare la curent electric sau aer compimat, este complet independent.

Pistolul SPIT PULSA 40P si Pulsa 40 E au o protectie excelenta la praf, o buna ventilatie si racire: trei ingrediente esentiale pentru o eficienta maxima a sculei si o durata de viata mai lunga.
Pistolul Spit are magazia protejata la praf, iar impreuna cu filtrul de aer ofera o protectie completa la praf si moloz.

Pretul este cu TVA, transportul este GRATUIT, consultanta in stabilirea tipul de cuie si utilizarea lui inclusa, garantie 1 an si post garantie in Romania. Avem piese de schimb noi si asiguram service post garantie.

La 30 de mii de cuie primiti pistolul Spit pulsa 40 P sau pistolul Spit pulsa 800E GRATIS

La 50 de mii de cuie primiti pistolul Spit pulsa 800P sau pistolul Spit pulsa 800E GRATIS si 10% reducere la pretul cuielor pentru beton sau metal.

Piteti viziona modul de lucru cu pistoalele Pulsa de la Spit P800 si Spit 800E pe :

https://www.youtube.com/watch?v=9zGvqDHOzOk

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Pistol Spit pulsa P800+

  • Product Code: 1
  • Availability: In Stock
  • 5,200.00 lei